REFERENTIES

Referenties

 

Bij Astrid moet je zijn voor het in contact komen met je zachtheid en je vrouwzijn. Ze helpt je om verdieping te vinden in je spiritualiteit en om de verbinding met andere vrouwen aan te gaan en sisterhood te ervaren. Zij doet dit op een heel gelijkwaardige, eerlijke en open manier waarbij ze haar eigen zoektocht en kwetsbaarheden inzet voor de groei van een ieder. Ze kan in de sistercirkel één zijn met iedereen die daar is en tevens de cirkel leiden. Hierdoor kan en mag iedereen helemaal zichzelf zijn. In één op één gesprekken is ze krachtig en liefdevol, waardoor ik me veilig voel en kan zakken in een diepere laag van mezelf. Turid uit Gouda

 

Astrid is een liefdevolle lightworker die je uitnodigt om in zachtheid bij jezelf te komen. Astrid is in staat om mij te laten zien waarin ik streng ben voor mezelf, of in belemmerende patronen terecht kom en doet dit alles met zoveel liefde, dat ik daardoor ook uitgenodigd word liefdevol naar mezelf te kijken. Zij laat mij in no-time weer te in mezelf geloven door heel snel en duidelijk de vinger te leggen op mijn kwaliteiten en unieke bijdrage in deze wereld. Daarin is ze dan vervolgens een geweldige cheerleader en aanmoediger, je gaat het gewoon voelen in haar buurt. Ik ben dolblij en dankbaar dat Astrid in mijn leven is.
Wendy uit Apeldoorn

 

Bij Astrid moet je zijn als je verbinding met jezelf wilt maken, je gedachten en gevoelens wilt ordenen en je graag wilt werken aan de verbinding tussen je hoofd en je hart. Wat ik altijd bijzonder vind, is de rust die ze uitstraalt, haar compassie en ook dat ze zichzelf meebrengt met al haar kracht en ook kwetsbaarheden. Trouwens zonder dat het in een gesprek, sessie of training dan om haar gaat. Juist het hele supportieve, de aanmoediging en de liefdevolle verbinding zorgen ervoor dat ik heel graag naar haar toe ga.
Margreet uit Rotterdam 

 

Astrid helpt je om een liefdevolle relatie met jezelf aan te gaan. Ze is iemand die samen met jou naar jouw draken kijkt, mee naar binnen kan gaan. Ze is er voor je om je verder te begeleiden op jouw reis. Ze heeft een grote zorgzaamheid voor anderen en geeft me altijd weer vertrouwen, als ik het zelf even niet kan voelen. En ze durft heel eerlijk naar zichzelf te kijken en dat inspireert me dan altijd om dat ook te durven. Imera uit Utrecht

 

Praktijk Astrid Wessels foto Masja

“Astrid maakt mij uniek. Iedereen kent onzekerheid, maar in de sessies gaat het om wat het met mij doet. En wat mij helpt om er mee om te leren gaan. Verder heeft ze een liefdevolle benadering, niets is gek of raar en daardoor voel ik me heel erg op mijn gemak bij haar.”
Masja uit Amstelveen

 

 


< terug naar zusterschap  |  verder naar resultaten >