PRAKTISCHE INFORMATIE

Routebeschrijving
Mijn praktijkruimte bevindt zich in Rotterdam Blijdorp. Vanaf het Centraal Station is het zeven minuten met de OV-fiets of je neemt de metrolijn E, halte Blijdorp, dan is het nog vijf minuten lopen.

Klik hier voor een routebeschrijving met de auto.

Praktijk Astrid Wessels
Statenweg 58A
3039 JE Rotterdam
(06) 17358561

Tarief
Een sessie duurt ca 1,5 uur en kost € 95,- (ex btw als je een factuur wilt voor je bedrijf). Wil je gerichter aan het werk, dan raad ik een kort traject aan. Dit bestaat uit 5 sessies en de kosten hiervoor zijn € 450,- (ex btw als je een factuur wilt voor je bedrijf). 

Een gemaakte afspraak verzetten is natuurlijk geen probleem. Doe dit wel tijdig, een sessie die je minder dan 24 uur voor aanvang afzegt moet je wel betalen.

 

Algemene voorwaarden
Download hier de Algemene Voorwaarden van Praktijk Astrid Wessels

Kvk nummer 33859841
BTW-identificatienummer NL002034957B30

Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van Praktijk Astrid Wessels.

Disclaimer 
Praktijk Astrid Wessels besteedt maximale zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde gegevens op deze website. Desondanks kunnen onjuistheden echter niet volledig uitgesloten worden. Verder is Praktijk Astrid Wessels niet aansprakelijk voor schade als gevolg van foutieve vermelding, moeilijkheden als gevolg van het verspreiden van de informatie via internet of technische storingen in welke vorm dan ook. Praktijk Astrid Wessels is verder niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar op deze site wordt verwezen.Copyright wordt uitdrukkelijk voorbehouden op alle informatie, tekst en foto’s op deze website. Toestemming van tekst of foto’s is slechts mogelijk na voorafgaande schriftelijke toestemming van Astrid Wessels en/of fotograaf.


< terug naar home