Individuele sessie / kort traject

Stap in je grootsheid!

Hoe kun je gaan leven vanuit het vertrouwen dat alles altijd klopt? Dat niets zomaar gebeurt en dat je wordt geleid in elke stap die je zet op jouw pad? Dat is wat ik je graag laat ervaren in onze sessies. 

Ik help je om je op een andere manier te verbinden met jezelf en met wat je hier te doen hebt. Obstakels en andere ongemakken zijn aanwijzingen en ze helpen je om te laten zien hoe het anders mag. We tunen in op jouw keuze om hier nu te zijn en krijgen helderheid over welke verborgen kennis er via jou de wereld in gebracht mag worden. Iedereen heeft een medicijn te brengen en ik ga graag met jou op zoek naar jouw unieke gift aan de wereld. We werken met wat er op dat moment is en bepalen in het moment welke vorm het beste past. Ik ben je liefdevolle coach en enthousiaste cheerleader.

Door ons aan te sluiten op de energie en op alle hulptroepen die altijd aanwezig zijn, krijgen we helderheid en informatie die jou verder helpt op je pad. Ik deel al mijn wijsheid met je en geef door wat er door mij heen stroomt. 

Een sessie duurt ca 1,5 uur en kost € 95,- (ex btw als je een factuur wilt voor je bedrijf). Wil je gerichter aan het werk, dan raad ik een kort traject aan. Dit bestaat uit 5 sessies en de kosten hiervoor zijn € 450,-. 

Wil je een afspraak maken? Klik hier om je aan te melden!