ZUSTERSCHAP

Wat betekent zusterschap voor mij?

Als wij ons traject hebben doorlopen, dan ben jij helemaal in je kracht gaan staan. In je volle potentieel gestapt. Je weet dat je ervoor gekozen hebt om hier nu te zijn op aarde, in deze tijd om samen met onze zussen de aarde te helpen op een hoger niveau te laten trillen Die wetenschap sterkt je iedere dag weer.

Real queens fix each others crowns
Samen met onze onzichtbare helpers hebben we onderzocht wat jij hier te doen hebt op aarde, wat jouw medicijn is. We hebben jouw diepste angsten getransformeerd en je hebt geleerd hoe je helemaal van jezelf kunt houden, met alles wat er is. Je bent er klaar voor om naar buiten te treden. Ieder van ons heeft een unieke boodschap en een unieke stem en jij weet wat dat is.

Door je grootsheid te erkennen ben je naast me komen staan en zo gaan we schouder aan schouder met onze andere zussen op weg. We verlichten de wereld met ons licht en liefde en creëren een ripple effect. Samen bereiken we steeds meer vrouwen die voelen dat ze hier zijn met een reden. Vrouwen die wakker worden en ook op zoek gaan naar wat zij hier te brengen hebben. We inspireren elkaar door dicht bij onszelf te blijven en als zussen gunnen we elkaar alle successen en zijn we er voor elkaar als het even tegenzit.

De tijd van alleen doen is voorbij
De tijd dat we dachten dat we het allemaal alleen moesten doen ligt echt achter ons. De tijd van zusterschap is aangebroken. Weet dat je altijd een zus hebt op wie je terug kunt vallen, die jou ziet als wie je werkelijk bent en die heel blij is met jouw zusterschap. Samen bereiken we zoveel meer.

 


< terug  |  verder naar referenties  |  of maak een afspraak >