Vergevings-sessie

Jouw innerlijke schoonmaak

Eén van de belangrijkste stappen in het liefdevoller met jezelf omgaan is om te leren vergeven. Over vergeven bestaan een aantal misverstanden. Het gaat er niet om dat je door te vergeven alsnog zegt dat je het met de situatie eens bent. Het zegt ook niet dat je je ergens bij neerlegt of dat je het goed praat wat er gebeurd is.

Wat is vergeven?
Vergeven betekent dat jij jezelf losmaakt van de situatie. Dat je stopt met wachten totdat de ander een stap in jouw richting zet. Je erkent dat je in je verwachtingen bent teleurgesteld, maar je stopt ermee nog langer van de ander te verlangen dat die jou gelukkig gaat maken. Je laat de verwachtingen over de ander los. Of de verwachtingen over jezelf. En daarmee geef je jezelf ruimte. En vrijheid!

Vergeven is het loslaten
van alle hoop
op een beter verleden

– Willem Glaudemans

We volgen in deze sessie een vast aantal stappen die bewezen resultaat opleveren. Een sessie duurt 2,5 tot 3 uur en vraagt wat voorbereiding van jou die je vooraf aan de sessie thuis doet. Een sessie kost € 112,50 incl. btw en is los te volgen. Meld je aan via het contactformulier.