Sistercircles

Voor verbinding en verwondering

Als ik ergens dankbaar voor ben, dan is dat voor de steun die ik heb mogen ontvangen van andere vrouwen tijdens mijn groeiproces. Hun compassie, hun wijsheid en hun kwetsbaarheid hebben er voor gezorgd dat ik dat in mezelf ook weer meer kon omarmen. Soms is er niets fijner dan dat jij er gewoon even helemaal mag zijn, zoals je in dat moment bent. Blij, verdrietig, boos, angstig en dat het helemaal goed is. Door mezelf te horen praten, ontvang ik vaak de grootste inzichten.

Mijn verlangen is om een plek te bieden waar we als vrouwen ons weer helemaal kunnen verbinden. Met onszelf, met de Aarde, met de maan en de seizoenen en met alles wat er op dat moment aandacht wil. Zodra we gaan zitten in een kring, dan gaat het al stromen. Als we onze vrouwelijke energie weer vrijuit laten stromen, dan mogen eigenschappen als compassie, geduld, liefde en vergeving er weer zijn. En dat is zo helend en tegelijkertijd zo energiegevend! 

Als vrouwen samenkomen met de intentie om zich te verbinden, dan ontstaat er magie

Vandaar dat ik Sistercircles organiseer in mijn eigen huiskamer. Ik zorg voor voldoende thee en lekkere dingen. Vaak is er een thema wat op dat moment passend voelt. Het is een kleine groep en er zijn een aantal vaste dames die de avond samen met mij dragen in energie. We doen meditaties en we zijn stil, we luisteren naar de ander en naar de wijsheid diep in ons, waar alle ruimte voor is in deze avond.

De avond start om 19.30 uur en is vaak rond 22 uur afgelopen. Neem je eigen meditatiekussentje, dekentje en warme sokken mee. Jouw investering voor deze avond is € 27,50 (ex btw voor ondernemers). 

De eerstvolgende Sistercircle is op woensdag 16 januari 2019 en heeft als thema: Een nieuw begin. 

Wil je erbij zijn, vul dan dit formulier in of stuur me een mailtje op info@astridwessels.nl