De Rite Nieuwe Tijd

Een initiatie in volledig verbonden zijn

De Rite Nieuwe Tijd is een avond voor transformatie en het volledig toelaten van jouw innerlijke kracht. Waar de Rite van de baarmoeder vooral gericht was op loslaten en helen, heeft deze avond een heel andere energie meegekregen. Er is al zoveel geheeld en getransformeerd, we gaan nu nog veel meer zakken in de verbinding.

De Rite brengt in alle zachtheid heling en het laat je contact maken met je oerkracht. In de avond maken we ruimte voor de verbinding met de wijze vrouw in jou en doorbreken we blokkades die jou tegenhouden om helemaal in je grootsheid te stappen.

Hier heeft de aarde al zolang op gewacht,

op vrouwen die haar wijsheid kunnen ontvangen

Door onze baarmoeders maken we de verbinding met de aarde, met de diepe wijsheid en oeroude kennis die daarin bewaard wordt. Om die op te halen en te gaan verspreiden. Hier heeft de aarde al zolang op gewacht, op vrouwen die haar wijsheid kunnen ontvangen. Ze heeft veel gezien en meegemaakt en dat mogen we ons opnieuw herinneren.

De connectie met de aarde brengt zoveel heling. Stukken uit de persoonlijke sfeer die nog in de weg staan om een open kanaal te zijn mogen er in wegstromen en worden door de aarde liefdevol ontvangen en getransformeerd. Door de liefde voor de aarde weer te gaan voelen, wordt ook de eigenliefde geactiveerd.

Hoe ziet de avond eruit?

De avond bestaat uit het verkennen van jouw bekkengebied met oefeningen. We doen geleide meditaties waarin we contact maken met onze baarmoeder en met de voormoederlijnen. Dit helpt je om te helen zonder dat je in het verhaal hoeft te stappen. In de avond zit veel ruimte voor delen, voor zachtheid en voor omarmen zoals het is, zodat je helemaal in de liefde kunt zakken. Door dit met elkaar te doen en te delen, helen we onszelf en elkaar. Het is een krachtig ritueel dat na deze avond zeker nog doorwerkt.

Data en tijdstip

De Rite Nieuwe Tijd wordt gegeven door Turid en mij. Turid is maanhoedster en heeft het vermogen om een prachtige bedding te zijn voor transformatie. Ik zet mijn invoelingsvermogen en helderheid in om jou helemaal in jezelf te laten zakken.

 

Wil jij in een fijne omgeving deze krachtige rite ontvangen?

Wat een bijzondere avond was het… vol verbinding, transformatie en gewoon mezelf zijn. De koesterende energie voelen van de vrouwencirkel en diep geheeld worden tijdens de meditaties. Ik ervaarde tijdens de avond een  diepere gronding, alsof ik nog meer in mezelf zakte. Mijn waarheid, mijn grootsheid… zo heerlijk!
Na afloop veel gedroomd en oude stukken mogen loslaten. Ik voel nu een diepere verbinding met mijn lichaam en kan meer bewust “zijn”. Er is nog meer rust en ruimte ontstaan. Heerlijk! Dank lieve Turid en Astrid voor deze bijzondere reis.
Alexandra uit Bleiswijk

Ik was vooraf een beetje sceptisch, maar het was een bijzondere ervaring. Astrid zorgt ervoor dat je je veilig voelt en dieper graaft dan je verwacht.

Zelf ben ik tot bijzondere inzichten gekomen en ga daar zeker meer mee doen.De verbondenheid en de acceptatie die ik voelde was heerlijk. Ook de ervaring om naar andere vrouwen te luisteren zonder te reageren is een eye opener.

Naomi, Rotterdam

Vermits mijn baarmoeder er niet meer zit, heb ik tijdens de meditatie visualisatiebeelden door gekregen van een schitterende diamant die klingelt zoals een metalen windgong. Telkens ik me nu gestrest, angstig of onzeker voel, roep ik dat beeld weer op en ebt mijn negatief gevoel weg om plaats te maken voor rust. Jullie begeleiding hierin en de manier om de workshop op te bouwen, met de verfijning van vrouwelijke elementen, zoals de bloemen en de heilige tempel, vond ik zeer erg bij mij aansluiten.

Marleen uit België

De Rite Nieuwe Tijd. Een eerbetoon  aan moeder aarde, de oermoeder, en een manier om diep te verbinding met haar te ervaren. De wijze waarop Astrid en Turid je meenemen en zacht laten landen is liefdevol, zorgzaam en helder.

Een aanrader om deze rite te gaan doen met zus en/of vriendinnen. Ik was getuige van de rite waarbij beide moeders van de begeleiders deelnamen. Dat maakte het voor mij nog krachtiger.

Kortom mooi om mee te hebben gemaakt en dankbaar voor de wijze waarop. 

Astrid uit Rotterdam

De Rite is een cadeau aan jezelf – pure ME-time. In een serene omgeving in alle rust en met respect voor de elementen van de natuur wordt een vrouwen-ritueel uitgevoerd dat je sterkt in je persoonlijke kracht. Aanrader voor iedere vrouw, ongeacht welke fase, achtergrond, ervaring of overtuiging want dit is een universeel ritueel. Dank je wel voor deze prachtige en krachtige avond.

Birgit uit Rotterdam

De rite is een avond aandacht voor jezelf. Over wat je wilt loslaten en wat je wilt manifesteren. Ik vond het fijn om de rite samen met andere vrouwen te doen. En in een heel veilige bedding van alle dames. Fijn om iets doen te combineren met luisteren naar je gedachten en lijfelijke signalen. De rite raakte iets in mij, dat had ik niet verwacht. Mooi! Dank.
Margreet uit Rotterdam

Wil jij in een fijne omgeving deze krachtige rite ontvangen?