De Rite Nieuwe Tijd

Een initiatie in volledig verbonden zijn

De Rite Nieuwe Tijd is een avond voor transformatie en het volledig toelaten van jouw innerlijke kracht. Waar de Rite van de baarmoeder vooral gericht was op loslaten en helen, heeft deze avond een heel andere energie meegekregen. Er is al zoveel geheeld en getransformeerd, we gaan nu nog veel meer zakken in de verbinding.

De Rite brengt in alle zachtheid heling en het laat je contact maken met je oerkracht. In de avond maken we ruimte voor de verbinding met de wijze vrouw in jou en doorbreken we blokkades die jou tegenhouden om helemaal in je grootsheid te stappen.

Hier heeft de aarde al zolang op gewacht,

op vrouwen die haar wijsheid kunnen ontvangen

Door onze baarmoeders maken we de verbinding met de aarde, met de diepe wijsheid en oeroude kennis die daarin bewaard wordt. Om die op te halen en te gaan verspreiden. Hier heeft de aarde al zolang op gewacht, op vrouwen die haar wijsheid kunnen ontvangen. Ze heeft veel gezien en meegemaakt en dat mogen we ons opnieuw herinneren.

De connectie met de aarde brengt zoveel heling. Stukken uit de persoonlijke sfeer die nog in de weg staan om een open kanaal te zijn mogen er in wegstromen en worden door de aarde liefdevol ontvangen en getransformeerd. Door de liefde voor de aarde weer te gaan voelen, wordt ook de eigenliefde geactiveerd.

Hoe ziet de avond eruit?

De avond bestaat uit het verkennen van jouw bekkengebied met oefeningen en geleide meditaties. We maken op een speelse manier kennis met elkaar en verbinden ons op zielsniveau. In het ritueel zit veel ruimte voor heling, voor zachtheid en voor loslaten, zodat je helemaal in de liefde kunt zakken. Door dit met elkaar te doen en te delen, helen we onszelf en elkaar. Het is een enorm krachtig ritueel dat na deze avond zeker nog doorwerkt.

Data en tijdstip

De Rite Nieuwe Tijd wordt gegeven door Turid en mij. Turid is maanhoedster en heeft het vermogen om een prachtige bedding te zijn voor transformatie. Ik zet mijn invoelingsvermogen en helderheid in om jou helemaal in jezelf te laten zakken.

De Rite vindt plaats op vrijdagavond 25 oktober 2019 in Rotterdam en kost € 55,- p.p.

 

Wil jij in een vertrouwde omgeving deze helende rite ontvangen?

Ik was vooraf een beetje sceptisch, maar het was een bijzondere ervaring. Astrid zorgt ervoor dat je je veilig voelt en dieper graaft dan je verwacht.
Zelf ben ik tot bijzondere inzichten gekomen en ga daar zeker meer mee doen.De verbondenheid en de acceptatie die ik voelde was heerlijk. Ook de ervaring om naar andere vrouwen te luisteren zonder te reageren is een eye opener.

Naomi, Rotterdam

Ik kwam met allerlei beslommeringen van de dag binnen. En ik ging met een rustig en stromend hart weg. Daarnaast was het fijn om de Rite van een bekende te mogen ontvangen, lieve Astrid. Ik vond het waardevol om dit met een goede vriendin te doen en om zoveel mooie vrouwen en verhalen te horen. De begeleiding vond ik super, saamhorig en met zacht stromende energie.

M.A. uit Rotterdam

Vermits mijn baarmoeder er niet meer zit, heb ik tijdens de meditatie visualisatiebeelden door gekregen van een schitterende diamant die klingelt zoals een metalen windgong. Telkens ik me nu gestrest, angstig of onzeker voel, roep ik dat beeld weer op en ebt mijn negatief gevoel weg om plaats te maken voor rust. Jullie begeleiding hierin en de manier om de workshop op te bouwen, met de verfijning van vrouwelijke elementen, zoals de bloemen en de heilige tempel, vond ik zeer erg bij mij aansluiten.

Marleen uit België

Vandaag twee weken geleden ging ik rustig en nieuwsgierig naar Djoj voor de Rite. Wat heb je er een liefdevolle avond van gemaakt. Vertrouwen, vrouwen, verstilling. Weer heb je met jouw zachte kracht je sisters laten delen in je rijkdom.
Mijn persoonlijke verbinding met mijn baarmoeder was niet spectaculair (en dat hoefde ook niet). Eerder voorzichtig en zoekend. De Rite heeft er voor gezorgd da ik me de afgelopen weken meer bewust ben van haar en meer contact met haar maak. Er is iets aangeraakt en ik heb het vertrouwen dat het proces zich voortzet.

KH, Krimpen a/d IJssel

De Rite is een cadeau aan jezelf – pure ME-time. In een serene omgeving in alle rust en met respect voor de elementen van de natuur wordt een vrouwen-ritueel uitgevoerd dat je sterkt in je persoonlijke kracht. Aanrader voor iedere vrouw, ongeacht welke fase, achtergrond, ervaring of overtuiging want dit is een universeel ritueel. Nu ik womb-keeper ben wil ik dit ook graag verder gaan doorgeven, op de plek en tijd die zich zal aandienen. Dank jullie wel Astrid en Wendy voor deze prachtige en krachtige avond.

Birgit, Rotterdam

Prettig om midden in de drukte van onze levens, even stil te staan bij wie wij als vrouwen zijn en willen zijn. Astrid en Deborah creëren een aangename en veilige sfeer. Je deelt zo veel als je wilt en luistert, met een open hart, naar wat er gedeeld word. Er is ook ruimte om alleen met je gedachten en gevoelens te zijn. De rite zelf hebben we buiten gedaan, prachtig aan het water. Wat voelde het goed!

Martha Constanza García

De rite van de baarmoeder is een avond aandacht voor jezelf. Over wat je wilt loslaten en wat je wilt manifesteren. Ik vond het fijn om de rite samen met andere vrouwen te doen. En heel veilig in bijzijn van Astrid en Deborah. In het begin was er veel ruimte om te delen en in het tweede deel was iedereen in alle rust met haar eigen proces bezig. Fijn om iets doen te combineren met luisteren naar je gedachten en lijfelijke signalen. De rite raakte iets in mij, dat had ik niet verwacht. Mooi! Dank.
Anoniem

Een hele bijzondere avond waarin je vrouwzijn er mag zijn. Het contact maken met je baarmoeder heb ik als zeer waardevol ervaren. De angst en pijn die er in verborgen lag heeft plaatsgemaakt voor berusting en creatieve energie. Het is de moeite waard zeker door de liefdevolle begeleiding door Astrid.

EvL, Rotterdam

Wil jij in een vertrouwde omgeving deze helende rite ontvangen?